Nyomtatás

Komoly technikai hátteret építettünk ki ahhoz, hogy akár 500–600 m2 nyomtatási igényt is kielégítsünk naponta.

A nyomatokat, kész táblákat, dekorációkat igény szerint ki is helyezzük (akár alpintechnikával), vagy ha szükséges kiszállítjuk 24 órán belül.

Sokoldalú anyaghasználat, profi kivitelezés

Vinil:
öntapadós fólia fényes, illetve matt kivitelben, szürke háttal (a felülragasztások miatt) és könnyen visszaszedhető változatban is.

Perforált ablakfólia (One way Vision):
a kívülről szemlélődő a nyomott grafikát látja, ugyanakkor bentről tökéletes a kilátás. Általában buszokon, kirakatokon találkozhatunk vele.

Plakátpapír, kékhátú (Blueback):
a kék színre színezett hátoldal miatt az alatta lévő nyomatra ragasztva sem látszik át.

Backlite:
enyhén fényáteresztő anyag, melyet hátoldalán megvilágítva éjszakai reklámhoz használhat.

Blackout:
nem fényáteresztő, kétoldalú nyomtatáshoz hirdetőtáblák, információs táblák.

Fotópapír:
fényes felületű, így tökéletes nyomtatást tesz lehetővé.

Citylight:
bel- és kültérre egyaránt alkalmazható, 150 gr matt papír. Többnyire rövid élettartamú kültéri plakátok előállítására javasolt.

PVC:
a leggyakrabban használt multifunkciós anyag; bel- és kültéri transzparensek, bannerek, molinók stb. számára.

Minőségi gépek, maximális technikai felkészültség

 • Xerox 8264E Wide Format 160 cm széles nyomtató
 • Mimaki JV5 160 cm széles nyomtató
 • Roland SP 540i 140 cm széles nyomtató-vágó
 • Roland RE 640 160 cm széles nyomtató
 • Roland RE 640 160 cm széles nyomtató
 • 160 cm széles lamináló
 • Epson SureColor SC-F9200 160 cm széles szublimációs nyomtató
 • Transmatic 7360 Sport calander
 • LIYU PZR 3204-KB 320 cm széles UV nyomtató


Grafikai tervezés

egységes arculat és design

Kreatív hátterünket a Kreatív Megoldás csapata adja, akik az évek során sokrétű tapasztalatra tettek szert a tervezés és a kivitelezés területén is.

Ez biztosítja, hogy terveink nemcsak számítógépen néznek ki jól, hanem a kivitelezés során is maradéktalanul megvalósíthatóak. A Kreatív Megoldással kiegészítve immár komplett szervizt nyújtunk ügyfeleinknek. Erősségünk a logó és az arculattervezés, a céges arculatok gondozása. A márkaépítés egyik legfontosabb eszköze az egységes arculat szerinti megjelenés, ezért minden kiadványt, szórólapot, és prospektust úgy tervezünk, hogy harmonizál és illeszkedik az általunk tervezett vagy készen kapott arculattal, ezáltal a legjobb benyomást teheti ügyfeleire.


Dekoráció,

amivel látványosabbá teheti üzletét

Munkánknak a kreatív terv az alapja, amit profi kollégáink kiviteleznek. Grafikusaink kivitelezésben szerzett tapasztalata biztosítja, hogy terveink nemcsak papíron mutatnak jól.
Ha grafikust vagy dekoratőrt keres, feltétlenül vegye figyelembe, hogy a kivitelezhetőség és a kreativitás egyaránt fontos szempont. Bármire is lenne szüksége üzlete fellendítéséhez, komplex módon teljesíteni tudjuk elvárásait.

Néhány példa miben tudunk segíteni:

 • belógatható nyomtatott bannerek, plakátok, egy-két oldalas molinók,
 • padlómatricák,
 • POS- és POP-táblák különböző fajta anyagokra kasírozva (például PVC, hab, papír),
 • Roll up bannerek, displayek, pop up falak, X bannerek,
 • One way Vision fóliák,
 • megállító táblák,
 • járműdekorációk,
 • óriás és nagy méretű molinók,
 • építési hálók.

Kérésre csomagküldő szolgáltatásunkkal megrendelését házhoz is szállítjuk.


Autóillatosító gyártás

Egyedi autóillatosító –
hasznos, ötletes és minőségi reklámajándék.

Az autóillatosító gyakorlatilag egy használati tárgy, amelyről reklámajándékozás íratlan szabályai és személyes tapasztalataink alapján is elmondható, hogy azok a reklámtárgyak a legsikeresebbek, amelyeknek önmagukban, a reklámhordozó jellegétől függetlenül is van használati értéke.
Az autóillatosító esetén kiemelten igaz ez az állítás, hiszen autóban töltjük életünk jelentős részét – egy ajándékba kapott illatosítónak mindenki örülni fog (még az is, akinek esetleg nincs autója: a légfrissítő ez esetben a mosdóban, vagy a cipős szekrényben, vagy az íróasztalnál egy lámpára akasztva fejti ki áldásos hatását)

A használati tárgyak közül is kiemelkedő hatásfokúak azok, amelyek állandóan szem előtt vannak. Ebből a szempontból tökéletes termék az autóillatosító, hiszen ott lóg az „orrunk előtt”, együttesen fejtve ki azt a bizonyos áldásos hatást szemünkre és ezen keresztül az értelmünkre, valamint az érzékeinkre.

Mind az alapanyagok (illatpapír, illataromák), mind pedig a formaválaszték és design tekintetében arra törekszünk, hogy minőségi terméket állítsunk elő, megfizethető áron.

Az illatosítók a legmodernebb nyomdai technológiával 4 szín color nyomtatással készülnek, rövid határidővel.
Ez a kivitelezési forma teszi lehetővé, hogy már kis példányszámban is akár 100 db-os mennyiségtől kiszolgáljuk ügyfeleinket.

Az illatosítók grafikai tervezésében, a megfelelő forma kiválasztásában, a képi és szöveges információk összeállításában vegye igénybe segítségünket, hogy sokéves szakmai tapasztalatunk felhasználásával a lehető legjobb illatosítót gyárthassuk le Önnek.


Feszített vászonképek

A vakrámás feszített vászonra nyomtatott képek kiválóan dekorálják otthonok, irodák üzletek, üzletházak belső tereit.

A maximálisan 140×200 cm-es képek még komolyabb méretű tereket, aulákat is látványosan díszítenek, több darabból összeállítva pedig igazán látványos megoldások születnek.


Digitális nyomtatás

Az ofszetnyomtatás alacsony példányszám esetén drága, erre a problémára nyújt ideális megoldást Konica Minolta Bizhub Pro 7000-es nyomtatónk.
Leporellók, A4-es A5-ös füzetek, szórólapok, plakátok, oklevelek, meghívók, névjegykártyák és minden más nyomdai munkára alkalmas.

Digitális színes nyomdai berendezés – 60 lap/perc színes nyomtatási sebesség
Kiemelkedő képminőség – 1200 × 1200 dpi × 8 bit felbontás
Konica Minolta fejlett szín feldolgozó technológia – S.E.A.D. II, FM szűrő technológia, körvonal feldolgozás, denzitás mérés
Maximális papírméret: 487×330 mm
Maximális papírsúly: 350 g


Profi szolgáltatások

Profi megoldás az Ön igényei szerint


Partnereink igényeinek megfelelően az ország bármely pontjára leszállítjuk a megrendelt terméket, valamint ha szüksége van rá, dekoratőreink és alpinista alvállalkozóink kihelyezik az Ön által megálmodott terméket.

Mennyiségtől függően, nálunk lehetőség nyílt a 24/48 órás sürgősségi gyártásra, akár már 1 négyzetmétertől is.

Kinyomtatjuk az Ön által kitalált és elkészített grafikát igénye szerinti méretben és anyagra egyaránt. Munkánk fontos része a logisztika, így a már említett országon belüli szállítás mellett akár még külföldre is kivisszük a megrendelt árut. Amennyiben kérdése van, bátran keresse munkatársunkat bővebb felvilágosításért vagy kérjen azonnal árajánlatot.